CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

In afara dimensiunilor corpurilor, realizarea unei oferte de pret a unui oricarui tip de mobilier la comanda implica mai multi factori de natura personalizata care au impact in pretul final.
Ex: materialul din care este realizat (MDF, PAL, Lemn masiv), tipul materialului (mat, lucios, infoliat, vopsit), tipul balamalelor si accesoriilor utilizate, motiv pentru care un pret estimativ nu poate fi realizat fara stabilirea tuturor detaliilor care alcatuiesc procesul de proiectare.
Anaira Art Mob isa ia insa angajamentul de a va oferi produse de calitate la cel mai convenabil pret pentru dvs

Direct pe site apasand butoanele “Cere o oferta” in cazul in care aveti toate detaliile necesare efectuarii unei oferte de pret. In cazul lansarii unei comenzi fara masuratori executate de catre un reprezentant al Anaira Art Mob, responsabilitatea apartine exclusiv beneficiarului.
Contactand un reprezentant care se va deplasa la dvs. pentru stabilirea detaliilor necesare realizarii mobilierului personalizat.

Da. Mare parte a mobilierului afisat pe site se executa exclusiv la comanda pe dimensiuni si culori diverse. Este practic imposibil sa avem atatea produse din categoria mobilier pe stoc, deci un avans este obligatoriu pentru a incepe o lucrare.

Durata executarii fiecarui proiect se stabileste de comun acord cu beneficiarul.
De obicei executarea mobilierului la comanda necesita o atentie mai deosebita la detalii in functie de personalizarile aduse de catre beneficiar, durata de livarea a materialelor de la parteneri astfel incat realizarea unui astfel de proect nu poate dura mai putin de doua saptamani de la intocmirea/acceptarea proiectului si achitarea unui avans.
Pentru mai multe detalii pe acesta tema va rugam sa ne contactati.

La data livrarii stabilita de comun accord, echipa Anaira Art Mob va efectua livrarea si montajul mobilierului.

Compania noastra executa mobilierul din materialul ales de dvs la dimensiunile comandate iar la solicitarea dvs. se poate furniza si salteaua sau elemente de tapițerie prin intermediul partenerilor nostri.

Producem la cererea dumneavoastră scări interioare din diferite esente de lemn: stejar, fag, frasin și placări pe suport de beton sau lemn.
Materialele folosite sunt de calitate, lemnul fiind tratat special pentru a asigura o durabilitate mărită.

Ai altă întrebare? Te așteptăm să ne contactezi.