Atentia acordata detaliilor precum si selectia riguroasa a materialelor reprezinta garantia calitatii produselor noastre.

Pasiunea pentru creatie, atentia la detalii si experienta in domeniu ne-au determinat sa punem bazele unei noi firme de mobila Anaira Art Mob.

Uzand cele mai performante utilaje, profesionalismul si dedicarea noastra, ne dorim ca, asemenea numelui, fiecare proiect sa fie unic, atent realizat, cu trasaturi si caracteristici personalizate conform dorintei clientilor nostri.

Misiunea noastra este de a fabrica produse de inalta calitate din PAL melaminat, MDF, PAL furniruit si lemn masiv. In procesul de creatie si fabricatie atentia acordata detaliilor precum si selectia riguroasa a materialelor si furnizorilor reprezinta garantia calitatii produselor noastre.

Pentru a veni si in intampinarea micilor producatori si a celor care doresc sa realizeze un proiect de mobilier pe cont propriu, oferim servicii profesionale de proiectare si design precum si diverse servicii de debitare si cantuire pe care le regasiti in sectiunea prestarii servicii.

Va invitam sa rasfoiti cataloagele nostre online pentru a va inspira in creearea mobilierului visat si nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata.